top of page

Wie zijn wij?

Klender is een kleine Nederlandse onderneming, gestart door gezinnen die van mening waren dat het drukke gezinsleven een handiger agenda verdiende, optimaal afgestemd op gezinnen. 

Klender is onafhankelijk, er zit geen grote organisatie achter met bijbedoelingen. Het grote voordeel daarvan is dat we bij de ontwikkeling van Klender echt luisteren naar de gebruikers van de app. We zijn enorm bereikbaar. En uiteraard gebruiken we de app ook zelf. Daardoor is Klender volledig afgestemd op werkelijke behoeften van gezinnen.

 

Verder vinden we dat de data in een gezinsagenda privacygevoelig is. Waar andere agenda's de data gebruiken voor commerciële doeleinden, bieden wij een gezinsagenda waarbij dat op geen enkele manier gebeurt. 

 

Omdat we ook niet van advertenties houden, zijn we wat de kosten betreft afhankelijk van de bijdrages van onze gebruikers. Mocht je het Klender project willen steunen met een bijdrage, klik dan hier 🙂

 

Door onze onafhankelijkheid hebben we geen marketing, sales en media afdelingen of budgetten. Omdat we zelf zo gefocust zijn op de app zelf, hebben we nog nooit een cent uitgegeven aan de promotie van Klender. Hierdoor is Klender nog onbekend bij het grote publiek. Als je Klender handig vindt, vertel dat dan vooral aan anderen 😉

Onze gegevens:

info@klender.nl

www.klender.nl

Kvk: 81585039
BTW nummer: NL003581189B47

 

Klender privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden

 

bottom of page